Skavsår, skog och värme
Publicerat den

Idag vandrade vi en runda på 8 kilometer som dock kändes som 50. Det var varmt, uppförsbackar och när man väl vant sig vid dem kommer världens nedförsbackar. Men naturen var underbar. Mammutträd och you name it ;D
Måste strax gå och lägga mig, för vi ska upp tidigt imorrn, så blir mest bilder nu :)
'Natt på er :D
 
Liten damm med fiskar :)
 
Mammutträd...
 
En del av vandringsleden
 
Bestigning av borg :)
 
Posing in the skog :D
 
 
 
 
 
 Lik, Filminspelning och slussar
Publicerat den

Idag har varit en allmänt mysko dag...
Ska skriva allt från början till slut, även för att sortera mina tanker angående dagens händelser lite...
Morgonen började med att vi stressade iväg till ett litet bageri för att äta frukost innan färjan gick. Tyvärr fick vi inte komma fram till bageriet vi ville äta på, för det pågick en filminspelning där. Deckare, med bankrån och så :)
Så, vi småjoggade ner till ett annat café och slängde i oss en smörgås var.
 
Sedan begav vi oss mot platsen där båten skulle lägga till, och insåg ganska snart att den var försenad. Så för att fördriva tiden gick vi längs strandkanten och fotograferade svanar osv.
 
När vi går där och fotar ser vi lite allt möjligt driva förbi, typ stockar och hinkar. Plötsligt kommer något som ser ut som en typ uppblåst skjorta flytandes. Pappa och jag skämtade lite om denna tills ett par på gångvägen kom fram till oss. De sade att de hade ringt polisen, eftersom några barn som varit ute och paddlat sett "skjortan" flyta förbi, och för att det inte enbart var en skjorta...
Det vi stod och kollade på,och hade skämtat över var en människa! Död förvisso, ett lik... Min syster och min pappa gick närmre för att kolla på kroppen som kom drivandes, men jag, känslig som jag är stod kvar och funderade på om räddningstjänsten skulle komma eller inte. Efter ett tag hörde vi sirener och 3 brandbilar, varav 2 var utrustade med båtar på släp svängde in på den lilla trottoaren i parken. Efter det kom 2 ambulanser, 3 polisbilar och någon annan svart bil med siren på. Båtarna följed upp liket som hade drivit in bland några buskar, och strax efter det kom vår båt. Jag ska ägna kvällen åt att leta efter tidningsartiklar om detta, och se vad jag kan hitta. 
ÄR DU KÄNSLIG BER JAG DIG ATT FORT SCROLLA NER
 (ville inte gå närmre för att fota...)
 
 
 
 
 
 
 Båtresan var ganska tråkig, solen gassade, det var varmt och jag försökte distrahera mina tankar genom att läsa. Gick dock inget vidare... Efter ett tag kom några Amerikaner och satte sig bredvid oss, så jag lyssnade på dem och försökte glömma den döda damen. 
 
 
(Lyxvillor)
 
Nästan framme, och min syster har fått tag i kameran... Gassande sol, och orkanvindar samt fuktig luft visade sig inte vara bra för håret x) (inte för yllekoftor heller btw)
 
Tyskland när det är som bäst: (minus huvuderna)
 
Kapsylträd :D
 
 
 
I väntan på båten hem:
 
 
 
Efter denna bild orkade jag inte fota mer. Mitt huvud gjorde så ont av all sol (för smarta jag hade glömt keps) och jag var dödstrött.
Hemma igen var allt lugnt, och vi gick ver det avstänga filminspelningsorådet (woups) för att äta.
 
Imorgon ska vi, som det ser ut nu, vandra. Längtar ärligt talat inte. Det är ALLDELES för vamt ;D
 
Godnatt :)
 
 
 Damtadam!
Publicerat den