Globen
Publicerat den

Ja, idag ska ju jag som de flesta till Globen Horse Show. Jag kommer vara där under hela eftermiddagen så om du vill träffas kan du kika mig på Mimmiost och min profilbild är en bild på två tjejer som står bredvid varandra varav den ena har en halsduk på huvudet. Det är jag. 
Helst skulle jag ha velat träffa Claudia eller Wilma men Claddis skulle inte gå på Globen och Wilma var där igår. Men iallafall skulle det vara jättekul och nån ville träffas.
Men jag ville bara att ni skulle få lite info om detta så ni vet att jag inte kommer blogga något idag. 

~ Puss på er ifrån Mimmi/EvelynMonokerus.se
Publicerat den

Hittade ett inlägg som Esmeralda Silverforce skrivit, och jag håller verkligen med! Senast idag skreks det...
 
TILL ALLA ER SOM...
 
   ...bara klickar er igenom alla uppdragsmonologer så fort ni bara kan för att ni inte pallar läsa:
 
   Ni anar inte vad ni missar. Ni missar en jättehäftig historia, med sjukt bra manus för att vara ett barnspel, med otroliga, fina små detaljer som ibland kan locka läsaren att skratta högt.
   Dessutom så blir det aningen tröttsamt för er omgivning som måste guida er genom varje litet steg genom spelet, för att ni helt enkelt är för lata för att spela själva. Då ni kräver att en annan spelare ska rida tvärs över spelkartan för att hjälpa er, så att ni sedan kan springa iväg utan så mycket som ett tack. Då ni helt enkelt vägrar tänka logiskt, bara för att det kräver aningen mer tankeverksamhet än vad ni är vana vid (seriöst, hur kan man vråla femton gånger i global "VAR LIGGER HÄRSKARENS BONING????" Är det inte ganska uppenbart att det borde vara ett slott, eller åtminstone ett större hus?). De som vrålar "VAR KÖPER MAN TOMTELUVAN????" samtidigt som de står framför julsläden i Jarlaheim. Där det finns över 50 olika julklappar. Där alla får olika. VAD TROR NI? (ja, det där var typ ett Magnus Betnér-vrål)
 
   Bara för att jag är lite trött. Det är så sjukt många spelare som dels sabbar hela spelstoryn för sig själva, och dels sabbar den för många andra då de ska komma med, ärligt talat, helt värdelösa frågor i global. Jag tycker faktiskt att dagens barn bör tänka sig för lite och använda skallen istället för att förvänta sig att andra ska fixa deras problem, som dessutom är självorsakade.
 
   Tack för ordet.
 

Smått malplacerad bild ;)
 
 Quote of the day
Publicerat den

Vad som än händer, glöm inte att du också är en vinnare :)