Skyside... IGEN!
Publicerat den

Okey, eftersom att jag själv inte är speciellt aktiv på sso för tillfället så vet jag inte riktigt vad jag kan skriva om just det, utom att jag persomligen tycker att tobbe larson är en fjant och inte riktigt har förstått sig på det här med häst, dessutom har han jobbig dialekt... I vilket fall så vill jag bara påpeka att Claudia är aktiv med en fotoblogg, som enligt min mening är skitbra och jag kollar den dagligen! Här har ni en liten länk: http://cmann.blogg.se/
(jag är inget prffs på det här, så om den inte funkar kan ni ju söka på cmann.blogg.se et voila!)
 
Ni tycker säkert att jag är en konstig prick som bara kommer och skriver meningslösa saker pa Claudias blogg, vilket jag i och för sig gör, så jag tänkte att jag kan berätta lite om mig och sådär. :)
 
Jag började spela på sso för ca. 2 år sedan men har inte kvar så mycket intresse av det utan spelar bara lite då och då om det kommer någaon rolig uppdatering eller något. Jag har 6 hästar för tillfället och älskar att shoppa upp sc... ;)
På min fritid gillar jag att skriva och har nyligen inlett ett projekt då jag håller på med att skriva en bok, har snöat in på fantasy, sci-fi, action och thriller. Jag älskar att läsa läskiga böcker eller se filmer som på riktigt skrämmer skiten ur en!
 
Jag är en riktig boknörd och den absolut bästa affären jag vet är Akademibokhandeln...
 
Jag är lika gammal som Claudia och  vi går i samma klass i skolan, vi börjar nian i höst. Efter grundskola vill jag antingen gå estetiska, med teater, bild, animering, spelutveckling, dans etc. eller också humanistiska då man pluggar olika språk och kulturer.
 
Jag tycker att ballader är bland det värsta som finns och rockballader är ännu värre. Jag lyssnar helst på vanlig pop-musik, rap, punk, dubstep eller vissa sorters rock/hårdrock.
Jag klarar inte av jazz, senast jag hörde det var jag nära att spy. Dx
 
Det finns ingenting som är godare än choklad!
 
Hoppas att ni anser att det är värt att läsa mina, något onödiga, inlägg!
Skyside


NAMN (Anonyma Kommentarer undanbedes)
 

E-post (bara jag som ser)


Blogg

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo