Servertrassel
Publicerat den

Nu i veckan så lanserades ju serverbytefunktionen, så i Måndags tänkte jag kika lite på den. 
Klickade mig glatt fram till "Byta" rutan och kryssade intet ont anande i rutan där det stod "Jag accepterar att det finns en risk till att jag inte kan byta tillbaka till min server". Så, klart. Sen bytte jag server och fascinerades över hur lite folk det var på den andra. Kommer lätt byta server under kommande uppdrag tänkte jag. Efter sådär 30 min blev tystnaden och ensamheten tråkig, så jag bestämde mig för att hoppa tillbaka till Air Star igen. Klickade upp rutan bara för att mötas av denna text:
Och sådär har det sett ut sedan i Måndags, varje dag när jag klickat mig in på serversidan. 
Det är fler från Air star som är "Fast" på Marshmallow Cloud för tillfället, och ja, jag kanske borde ha backat ur när jag läste texten i den där rutan, men jag är allvarligt talat lite frustrerad just nu. Har inte pratat med mina SSOvänner på 5 dagar!
Jag, tillsammans med några andra från Air Star har börjat fundera på om vi har rätt att maila supporten eftersom de faktiskt varnade oss. Vi har även spekulerat kring orsaken till att vi inte kan byta tillbaka. Lagg, fullt på Air star samt en systembugg är de 3 mest troliga orsakerna. 
Så, även fast det var skönt att kunna titta på de nya nordsvenskarna i fred igår blir det lite ensamt.
 
Jag har bestämt mig för att fortsätta spamma "Byt server" knappen fram till på Söndag. Lyckas jag inte byta då lär jag väl få lägga stoltheten åt sidan och maila supporten för att bekänna mitt misstag ;)
 
Så snälla ni, läs Alltid rutorna ni kryssar i. Alltid, alltid, alltid!
 
//En sällskapssjuk Kladdkaka som saknar sina vänner
 
 Alanis Moonstorm

Grejen var väl att serverfunktionen aldrig lanserades, SSO har inte sagt något om varför den helt plötsligt gick att använda. Att den plötsligt fungerade upptäckte jag via bloggar, letade officiall info från SSO men hittade ingen så jag antar att det bara var för att testa vilka buggar den har och att det var därför varningstexten var där. I och med att hemsidan låg nere under några minuter i onsdags tror jag de plockade ned den för att finslipa den mer, så hur lång tid det tar innan vi får byta server igen vet man aldrig. Du kanske minns hur lång tid det tog mellan "/"-vinkandet och lanseringen av chattemotesen.

Jag tror det är precis som med vinkningen: Först när de släpper att funktionen finns på nyhetssidan kan man anta att den fungerar som den ska.

Vilket ju suger när man sitter fast på fel server. :/ Förhoppningsvis är de klara med den snart så att du kan byta tillbaka.

Svar: Jaa... Trodde att det offentliggjorts av SSO däremot? Men jag har mailat in till support nu, så nu håller jag tummarna :)
Claudia WinternightURL: http://alanismoonstorm.tumblr.com/

NAMN (Anonyma Kommentarer undanbedes)
 

E-post (bara jag som ser)


Blogg

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo