EverwindHawks
Publicerat den

Heej! :D
Nu gästar Osten igen :3
 
Den här gången tänkte jag berätta att tillsammans med Elsa Majsen Longlord har vi skapat klubben Everwindhawks. Både Elsa och jag har varit klubblösa en tid, gått med i olika klubbar och blivit utkastade för att vi inte har haft tid att spela så mycket. Eller så har klubbarna upplösts. Hur som helst, igår tog Majsen och jag tag i saknen med våra egna händer och satte stopp för klubblösheten, och EverwindHawks bildades (efter att ha valt namn i 40 min, seriöst 9/10 namn är upptagna!!)
 
 
 
EverwindHawks är tänkt att vara en klubb som riktar in sig på både aktiva och oaktivare spelare. Majsis och jag vet hur jobbigt det är att alltid stressa till events för att inte riskeras att bli utkastad, så i EH är man välkommen oavsett level eller hur aktiv man är. 
 
Vi ska vara en flummig, fri och avslappnad vänskapsklubb. Medlemmarna får bestämma events och man är fri att göra vad man vill! :D Precis som klubben Pixel Pandas var, om ni kommer ihåg den. 
 
 
(bilder från vårat första 100% oseriösa "klubbmöte" x3)
 
Så är ni intereserade att gå med eller har frågor, mejla mig eller Majsen i spelet. Som sagt, vi har inget aktivitetskrav. Bara att man är glad och trevlig (flummig är ett plus) :3 Det enda vi verkligen kräver är att man försöker dyka upp på Klubbmöten, men det är sällan de kommer hållas.
 
 
Välkommen! :D
//Jenny Nightforest och Elsa Longlord